diumenge, 28 de setembre del 2014

Les funcions de la imatge

Aquesta imatge té una funció informativa, perquè indica una cosa, que en aquest cas és on es troba la sortida ď emergència. Aquesta imatge conté una iconicitat, ja que té una semblança amb la realitat, però ho fan a través ď icones. És una imatge  molt senzilla i utilitzen els colors verd i blanc per a que hi hagi contrast i per a que cridi l'atenció. És una imatge monosèmica perquè té un sol significat. També és un estereotip perquè tothom sap el que vol dir aquesta imatge.
Aquesta és una imatge emotiva i mostra un pare abraçant el seu fill mort per culpa dels conflictes bèl•lic. És una fotografia de gran complexitat i té diferents significats segons la cultura que tingui el receptor.
Aquesta imatge és poètica o estètica, ja que es centra en el missatge, que és que les persones, siguin de la raça que siguin, són totes iguals, excepte aquelles persones que pensen que són superiors per ser d'un color o d'un altre.
Aquesta imatge és senzilla i monosèmica perquè té un sol significat.

 Aquesta imatge és suggestiva, perquè intenta convèncer al receptor de que utilitzi el seu producte, en aquest cas els preservatius, per prevenir l'embaràs no desitjat i malalties de transmissió sexual com el sífilis. És una imatge directe, senzilla i monosèmica, ja que tothom interpreta la imatge igual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada